Catalunya Diari

La Seu d'Urgell obre aquest dimecres les inscripcions online per al casal municipal d'estiu

La Seu d'Urgell iniciarà aquest dimecres, dia 18 de maig, a les 09.00 hores, i fins aquest divendres 20, a les 20.00 hores, les inscripcions de manera telemàtica per al Casal Municipal d'Estiu 2016 de la localitat, que organitza la Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament urgellenc.


Per accedir a les sol·licituds online cal anar a la pàgina d'inici del web municipal i entrar a l'apartat de tràmits i serveis online o bé clicant al link de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) que es pot trobar a la pàgina d'inici d'aquest web.


 


A partir de dilluns 23 de maig les inscripcions es podran fer de manera presencial a l'OAC de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell o a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell fins que hi hagi places lliures.


 


Torns, horaris i preus  


El Casal Municipal d'Estiu de la Seu ofereix quatre torns diferents al llarg de les vacances d'estiu. El primer torn va del 4 al 15 de juliol; el segon del 18 al 29 de juliol; el tercer torn va de l'1 al 12 d'agost; i el quart  torn serà del 15 al 26 d'agost.


 


El servei està dirigit per una directora de lleure que comptarà amb la tasca d'un equip de monitors i monitores, així com premonitors i premonitores i voluntaris.


 


El casal municipal d'estiu té lloc a l'Escola Pau Claris de la Seu, de dilluns a divendres, de 09.00 a 13.30 hores. Com cada estiu també hi ha l'opció de menjador fins a les tres de la tarda. S'ofereix un servei de recollida matinal que serà de tres quarts de vuit a nou del matí.


 


El preu de cada torn quinzenal és de 61,88 euros. El menjador té un import de 62 euros per torn (7 euros/dia), mentre que l'acollida matinal costa 12 euros al torn.


 


Diversió a la ciutat


Al Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell, enguany sota el lema 'Diversió a la ciutat', s'hi realitzaran un munt d'activitats, tant culturals com esportives i de lleure: piragües, piscina, visita a exposicions i instal·lacions culturals, excursions, acampades, tallers de manualitat i jocs, entre d'altres.


 


La regidora d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, assegura que "un any més, oferim un casal municipal ple de diversió per tal que tots els infants puguin gaudir durant l'estiu d'activitats de tot tipus". Val a dir que el Casal Municipal d'Estiu ofereix un servei que permet als nens i nenes gaudir d'una oferta d'activitats amb garantia de qualitat, ja que s'hi potencien el creixements dels infants a través del joc i del lleure, transmetent els valors humans. Iscla afirma al respecte que "no només apostem per un temps de diversió sinó també de socialització, transmissió de valors humans i una experiència de creixement per a tots".


 


El casal municipal d'estiu compta també amb el suport d'entitats i associacions de la Seu d'Urgell.


 


Abans que es posi en marxa el casal d'estiu, el dilluns 20 de juny, a les vuit del vespre, s'ha programat una reunió informativa adreçada als pares i mares dels infants inscrits, que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.


 


Inscripcions: normativa SEPA


Les famílies urgellenques que inscriguin als seus filles i filles al casal municipal d'estiu hauran de presentar la documentació necessària a l'OAC de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell o a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell abans de les 48 hores següents d'haver fet el tràmit.


 


Recordem que la documentació necessària és el carnet del Servei Català de la Salut, el full de vacunes, fotografia carnet, carnet de família nombrosa (si és el cas) i la domiciliació bancària en format SEPA.


 


Cal remarcar que no es pot enviar telemàticament la documentació, ja que per motius de canvi de normativa cal presentar l'original signat de la domiciliació bancària SEPA que es podrà descarregar en el mateix apartat on hi ha el full de sol·licitud.Comentaris

envia el comentari