Catalunya Diari

La Seu d'Urgell organitza diverses activitats per gaudir del Nadal en família

La Seu d'Urgell organitza diverses activitats per gaudir del Nadal en família| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'UrgellPer dilluns 24 de desembre, se celebrarà el tradicional cagatió amb El Tió de la Freita, a les 17.30 hores al Parc del Cadí, on els minairons tindran preparades 1.000 bosses amb gormanderies i petites joguines destinades als més petits. Hi haurà xocolata i coca i caldo calent per a tothom. Aquesta activitat estarà amenitzada musicalment per diversos acordionistes. Els nens i nenes que participin en aquesta activitat rebran una bossa amb obsequis per gentilesa de MCDonalds, Roc Roi, Naturlandia, Aneto, Nestlé, Aigua de Ribes, Moma Mini, Cavall Fort, Cooperativa Cadí i l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell.

Un any més, la Seu d'Urgell ha tornat a organitzar per a les vacances escolars de Nadal el Parc de Nadal per a nens i nenes fins a 12 anys, instal·lat al poliesportiu municipal. El preu de l'entrada és de 2 euros. El parc obrirà les seves portes del 27 al 29 de desembre, de 10.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 18.30 hores. Cadascuna de les tres jornades finalitzarà amb un espectacle diferent que s'iniciarà a les 18.30 hores. La primera jornada hi haurà un espectacle de màgia, per a la segona tindrà lloc un conta contes; i per al tercer dia se celebrarà una animació infantil.

Els infants podran fer tallers de tot tipus com elaboració de xapes, fanalets, de cuina, de cotilló, així com jocs de tota la vida, jocs gegants, inflables, circuit vial, ludoteca infantil, entre d'altres activitats, que aniran a càrrec dels Diables de l'Alt Urgell, Pirineus Outdoor, l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell, la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet, Policia Municipal, el Cau Urgellenc, Aubèrria, Nordic Walking, gent gran de la Seu i la campanya de Civisme La Seu és casa teva. Cuida-la!.

Els nens i nenes també podran portar les seves cartes als Reis Mags als patges que es trobaran en el mateix Parc de Nadal. Aquesta activitat anirà a càrrec de la companyia de teatre El Replà.


Comentaris

envia el comentari