Catalunya Diari

La Seu d'Urgell organitza una 'Shopping Night' aquest dissabte

La Seu d'Urgell organitza una 'Shopping Night' aquest dissabte| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

La Seu d'Urgell organitzarà aquest dissabte, coincidint amb el tret de sortida a la campanya nadalenca ‘El Món Màgic de les Muntanyes’, una 'Shopping Night'. La iniciativa aplegarà més d'una setantena de comerços urgellencs, que instal·laran les seves parades als porxos del carrer Major a partir de les 18.00 hores i fins a les 23.00 hores. Així mateix, hi haurà botigues obertes a diferents carrers de la ciutat.

La proposta, sorgida d'una xerrada informal entre diversos establiments, té com a objectiu dinamitzar comercialment la Seu i aprofitar l'atractiu de l'encesa dels llums de Nadal per mostrar d'una manera diferent l'activitat i els productes dels comerços participants.
 
El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Seu, Jordi Pallarès, manifesta que “estem al costat del comerç i, sobretot, quan aquestes iniciatives surten del propi sector”. Pallarès afegeix que aquesta 'shopping night' “serà un bon complement per compaginar un dia festiu com és aquest pròxim dissabte, amb l'encesa de llums que donarà el tret de sortida del 'Món Màgic de les Muntanyes' i alhora poder fer compres sense pressió de tancament d'horari comercial”. El regidor de Promoció Econòmica convida a tots els urgellencs i urgellenques a participar d'aquesta novetat comercial.
 
Una setantena de comerços
Les parades que es podran trobar seran de calçat i roba, tot i que també hi participaran perruqueries i agències de viatges, entre d'altres. L'oferta comercial es complementarà amb espais de degustació i de barbacoa. L'ambientació anirà a càrrec dels minairons, els personatges nadalencs de la ciutat, i diversos DJ's.
 
Els promotors de la ‘Shopping Night’ destaquen la bona rebuda que ha tingut la proposta per part dels establiments urgellencs i remarquen que la intenció final és "aconseguir que la gent de la Seu no hagi de marxar a comprar fora de la ciutat i gaudeixi dels avantatges del comerç de proximitat". Si la iniciativa funciona, els botiguers podrien tornar a repetir la nit de compres la pròxima primavera o estiu.


Comentaris

envia el comentari