Catalunya Diari

La Seu d'Urgell recupera el dimarts de Festa Major

La Seu d'Urgell recupera el dimarts de Festa Major| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'UrgellDes de fa dos anys, el govern municipal va creure oportú eliminar el dimarts de Festa Major de manera temporal; aquesta mesura suposava un estalvi econòmic aproximat de 30.000 euros. L'Equip de Govern va remarcar en tot moment que es tractava d'una mesura temporal d'estalvi, presa com a conseqüència de la forta situació de crisi econòmica que s'estava vivint, i que generava una reducció molt important dels ingressos de l'Ajuntament. Així mateix, es comprometia a recuperar aquest dia de festa en el moment que les finances municipals ho permetessin. L'actual situació financera de l'ens permet, gràcies entre d'altres aspectes a haver formalitzat el darrer pagament del cas Gallinaire, recuperar el dia que s'havia hagut de suprimir de forma transitòria.

Tot i aquesta decisió, l'Equip de Govern manté la línia d'austeritat prioritzant les polítiques socials i l'ajut a la promoció del municipi. La regidoria de Festes i Tradicions, conjuntament amb la Comissió de Festes i la Coordinadora de Casetes, estan tancant la programació per la Festa Major d'enguany, sumant-hi uns 20.000 euros per poder incloure el darrer dia de la festa en el programa d'actes.

Cal recordar que els dies festius de la ciutat són Sant Sebastià i Sant Ot, i que un any més els comerços i les empreses decidiran l'obertura o no dels seus establiments.


Comentaris

envia el comentari