Catalunya Diari

La Seu d'Urgell serà un any més etapa d'arribada i de sortida de la 'travessia dos mars' Transpyr

La Seu d'Urgell serà un any més etapa d'arribada i de sortida de la 'travessia dos mars' Transpyr| Redacció - Fotografia: Facebbok Transpyr

 La capital alturgellenca tornarà a rebre, per quart any consecutiu, aquesta cursa ciclista que creua el Pirineu, la qual compta amb la col·laboració del Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc. Aquesta segona etapa de la Transpyr -de 115 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu acumulat- arribarà aquest diumenge a partir de les tres de la tarda a la plaça dels Oms de la Seu d'Urgell provinent de Camprodon. 
 
Dilluns, 8 de juliol, els 270 participants sortiran a les 7.45 hores del matí de la Seu, després que l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, talli la cinta de la sortida des de la mateixa plaça dels Oms de la Seu per cobrir la tercera etapa de 128 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu acumulat, en direcció al Pont de Suert. Aquesta és l'etapa reina de la Transpyr per distància i desnivell. 
 
Enguany hi ha inscrits 135 equips de dos corredors, amb força ciclistes procedents d'arreu d'Europa i amb la participació d'un equip que representa la Seu d'Urgell amb Marc Bullich i Carles Turner, del Club Ciclista Tupedala. 
 


Comentaris

envia el comentari