Catalunya Diari

La Seu d'Urgell tindrà un nou dipòsit judicial de vehicles més gran i més segur

La Seu d'Urgell tindrà un nou dipòsit judicial de vehicles més gran i més segur| Redacció - Fotografia: ACN

 

La Seu d'Urgell tindrà un nou dipòsit judicial de vehicles més gran i més segur. El canvi d’emplaçament tindrà lloc durant les properes setmanes. El Departament de Justícia l’ubicarà en un espai situat a Coll de Nargó, que reuneix les característiques adequades per fer aquesta funció, i que permetrà acabar amb els dèficits de l’actual dipòsit de la capital de l’Alt Urgell.

El nou dipòsit tindrà més de 6.000 metres quadrats, dels quals 1.300 seran sota cobert. Les instal·lacions comptaran amb un sistema de seguretat i hi haurà més capacitat que a l’actual, per si en algun moment fos necessària. Fins ara, el dipòsit de la Seu ha tingut una mitjana d’ocupació de 80 vehicles retinguts. Actualment n’hi ha 69. 
 
El conseller de Justícia, Carles Mundó, ha explicat que la mesura respon a la demanda dels veïns i al compromís del Departament de “custodiar els vehicles en un nou espai amb garanties de seguretat”.
 
El conseller Mundó ha remarcat que la “col·laboració dels jutjats per mantenir actualitzats els expedients” permet que el Departament de Justícia  hagi de conservar en dipòsit el mínim nombre de vehicles possible. Gràcies a això, el Departament pot revisar els expedients judicials dels vehicles que hi ha dipositats per veure si es poden retornar als seus propietaris, si s’han de destruir o si han de continuar a disposició judicial. Mundó també ha subratllat la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.


Comentaris

envia el comentari