Catalunya Diari

La Seu d'Urgell torna a organitzar el Mercat de les Oportunitats

La Seu d'Urgell torna a organitzar el Mercat de les Oportunitats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell (Arxiu)

 

La Seu d’Urgell celebra aquest diumenge, tot coincidint amb la festivitat de Meritxell que se celebra al Principat d'Andorra i amb el final de la temporada primavera-estiu, la vint-i-tresena edició del Mercat de les Oportunitats que tindrà lloc carrer Major, en el tram comprès entre el carrer Major i el carrer Fra Andreu Capella.

En aquesta nova edició, el mercat presentarà novetats molt suggerents per al públic que el visiti com una carpa de tastets gastronòmics que aniran a càrrec de cinc establiments d'alimentació de la Seu d'Urgell com Carnisseria Charlie, Carnisseria Mitjana, Carnisseria Navinés, Comestibles Torà, La Posella i Fleca Sansa. Els visitants podran degustar en aquesta carpa productes alimentaris artesans d'aquests establiments tot adquirint un tiquet de tres euros. Els tastos es podran fer de 12.00 a 14.00 hores i de les 17.00 a les 19.00 hores. Una altra novetat és la instal·lació de jocs de fusta per la canalla a la plaça del Mercat de la Seu, a tocar del carrer Major.
 
Aquest mercat està organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de La Seu Comercial, i la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.
 
El Mercat de les Oportunitats obrirà les seves portes a les 10.00 hores amb unes 30 parades dels diversos establiments comercials de la ciutat que ofereixen productes de qualitat a preu molt reduït. Els productes que es poden trobar en aquest mercat és bàsicament roba i calçat, així com complements per a la llar i de la persona.
 
Cal recordar que des de fa ja unes quantes edicions, les parades que participen en el Mercat de les Oportunitats mostren una unificació respecte a l’etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses de color groc amb el logotip d’aquest esdeveniment comercial amb l’objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia.
 
L'organització d'aquest esdeveniment comercial preveu que en cas de pluja, aquest mercat es pugui celebrar als porxos del carrer Major.


Comentaris

envia el comentari