Catalunya Diari

La Seu, en contra de tancar el Parador de Turisme cinc mesos a l'any

La Seu, en contra de tancar el Parador de Turisme cinc mesos a l'any| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 Amb aquesta moció es manifesta per part del Consistori de la ciutat el total desacord amb el tancament temporal del Parador de la capital alturgellenca, ja que en zones de muntanya com és la Seu d'Urgell el turisme és una de les poques fonts per a la generació de riquesa en el territori.
 
Els 17 regidors també han acordat sol·licitar una entrevista amb la direcció de Paradores per tal d'exposar la necessitat de la continuïtat normal de l'activitat del Parador de Turisme de la Seu d'Urgell al llarg dels 12 mesos de l'any, i cercar fórmules de col·laboració per potenciar el turisme a la nostra ciutat.
Aquesta moció s'ha presentat al ple davant la notícia on s'informava que el Ministeri d'Indústria estudia la possibilitat de tancar durant els mesos de temporada baixa diversos Paradors de Turisme, entre altres el de la nostra ciutat.
 
Un altre argument que recull la moció per deixar sense efecte el possible tancament del Parador de la Seu d'Urgell és que el que cal fer en situacions de dificultat econòmica com la que estem vivint és precisament tot el contrari al tancament. Cal la potenciació del sectors turístics amb paquets adequats a la demanada i la col·laboració de totes les institucions del territori per mantenir l'activitat en un dels sectors clau per a la economia local.


Comentaris

envia el comentari