Catalunya Diari

La Seu i Castellciutat, a punt per celebrar la revetlla de Sant Joan

La Seu i Castellciutat, a punt per celebrar la revetlla de Sant Joan| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

La Seu d'Urgell té preparada una àmplia programació festiva per celebrar la revetlla de Sant Joan. Els actes s'iniciaran a les 21.30 hores amb una botifarrada amb acompanyament que tindrà lloc a l'aparcament del Dr. Peiró. 

La Nit de Sant Joan seguirà amb una passejada en moto amb la Flama del Canigó que s'iniciarà a les onze de la nit des de la plaça de les Monges, amb el grup de 'moteros' La Seu. A un quart de dotze de la nit, tindrà lloc l'encesa de la foguera que es trobarà ubicada a l'aparcament del Dr. Peiró. L'animació de l'encesa anirà a càrrec dels Diables de l'Alt Urgell, mentre que el grup de 'moteros' faran un carrussel de motos. A peu de foguera es repartirà coca i moscatell per a tots els assistents que anirà a càrrec de la Comissió de Festes.
 
A dos quarts d'una de la matinada, la nit de revetlla culminarà amb un concert dels 'Froy Land' , al mateix aparcament del Dr. Peiró. El concert està organitzat per la Coordinadora de Casetes.
 
Festa de les Bruixes a Castellciutat
El vespre de dimarts, 23 de juny, arribarà la flama del Canigó. A les onze de la nit s'iniciarà la celebració del II Consell General de Bruixes i Bruixots de Castellciutat que començarà amb una trobada de bruixes i bruixots a la plaça de l'Arbre. Seguidament es donarà pas a d'iniciació de les noves bruixes i els nous bruixots.
 
La nit de Sant Joan continuarà amb el ball de bruixes i la invocació al Gran Boc, i s'encendrà la foguera i revetlla de Sant Joan.


Comentaris

envia el comentari