Catalunya Diari

La Seu manté l'oferta d'activitats esportives per aquest curs

La Seu manté l'oferta d'activitats esportives per aquest curs| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 


Avui dissabte s'inicien les inscripcions telemàtiques per a poder participar en alguna de les activitats de les Escoles Esportives Municipals que organitza el Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per aquest nou curs 2012-2013. Els interessats tenen temps d'apuntar-se fins al 20 de setembre, a través de la pàgina web de l'Ajuntament. A partir de dilluns 24 de setembre quedaran obertes les inscripcions de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la localitat.
Des del Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc es vol remarcar que en aquest nou curs esportiu es manté l'àmplia oferta d'activitats com en el curs passat per a totes les edats. Com a novetat, s'hi afegeix el de teles acrobàtiques, després de l'èxit obtingut en el curs passat del taller de tres mesos sobre aquesta modalitat artístico-esportiva. Concretament, serà un curs d'un any sencer, que s'impartiran en dos grups diferents que tindrà lloc cada dilluns: un, de 17.00 a 19.00 hores; i un segon que es farà de les 19.00 a les 21.00 hores. Aquest curs està dirigit a joves de 12 anys en amunt i tindrà lloc a la pista polivalent de la zona esportiva municipal.
 
De les 21 activitats esportives que ofereix el Servei d'Esports, cal destacar que per als nens i nenes es mantenen les tradicionals activitats com els escacs, tennis, tennis taula, taekwondo-hapkido, karate, pàdel i hip-hop. Per al col·lectiu de la gent gran es manté l'oferta amb les activitats de ioga, gimnàstica de manteniment, aiguagim, així com grups específics de marxa nòrdica i escola de ball. 
 
La resta d'activitats dirigides al públic adult són golf, tennis, ioga, karate, ball, fitness, country, tai txi,  condicionament físic, estiraments i col·locació, marxa nòrdica, pàdel i correcció postural i danses tradicionals (organitzat per l'Oficina Jove de l'Alt Urgell). 
 
Marxa nòrdica i tennis 
Altres novetats que ofereixen aquest nou curs esportiu tenen a veure amb la marxa nòrdica i el tennis. Pel que a la primera modalitat esportiva, cal destacar la incorporació de l'Associació Nordic Walking-Nordic Esport que col·laborarà juntament amb l'escola esportiva municipal de marxa nòrdica per a portar a terme els diversos cursos que es realitzaran al llarg de l'any. D'aquesta manera, s'aconseguirà oferir un millor servei als urgellencs que vulguin practicar aquesta modalitat esportiva a través d'una oferta àmplia en horaris i grups.
 
Respecte al tennis, el Club de Tennis Set d'Urgell també col·laborarà amb l'escola municipal de tennis, tot aportant monitors titulats i un ampli ventall d'horaris per a la pràctica d'aquest esport de raqueta. 
 
Les activitats de les Escoles Esportives Municipals començaran el mes d'octubre. Les activitats dirigides a les persones grans (majors de 65 anys) i per a infants s'ofereixen a un preu molt reduït per tal d'afavorir la promoció de l'esport en aquestes franges d'edat. Així mateix, es mantenen les tarifes de totes les escoles esportives municipals encara que s'hagin hagut d'ajustar al nou IVA, que ha passat de ser del 8% al 21%. 


Comentaris

envia el comentari