Catalunya Diari

La Seu organitza el Mercat de les Oportunitats amb una seixantena de parades

La Seu organitza el Mercat de les Oportunitats amb una seixantena de parades| Redacció - Fotografia: http://www.laseucomercial.cat

  El Mercat de les Oportunitats obrirà les seves portes a les 10.00 hores amb prop de seixanta parades dels diversos establiments comercials de la ciutat que ofereixen productes de qualitat a preu molt reduït. Els productes que es poden trobar en aquest mercat és bàsicament roba i calçat, però també objectes de regal, accessoris de moda, entre d’altres. 
 

Des de fa ja unes quantes edicions, les parades que participen en el Mercat de les Oportunitats mostren una unificació respecte a l’etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses de color groc amb el logotip d’aquest esdeveniment comercial amb l’objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia. L'organització d'aquest esdeveniment comercial preveu que en cas de pluja, aquest mercat es pugui celebrar als porxos del carrer Major. 


 


Aquest mercat està organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de La Seu Comercial, i la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya. 


Comentaris

envia el comentari