Catalunya Diari

La Tàrrega Lan Party ja arriba al 40% dels inscrits i fins aquest divendres hi ha límit per demanar la talla de la samarreta

La Tàrrega Lan Party ja arriba al 40% dels inscrits i fins aquest divendres hi ha límit per demanar la talla de la samarreta| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 Des de la comissió organitzadora de la TARGALAN es vol informar que aquest divendres 26 de juliol es tancarà el termini per demanar la talla exacta de la samarreta commemorativa d’aquesta primera edició de la Lan Party. El preu de la inscripció és de 25 euros per persona i inclou l’entrada durant els 3 dies, la participació en tots els torneigs de videojocs, entrada lliure a les piscines municipal, zona d’acampada i assistència a totes les conferències i competicions esportives. 
 
Les inscripcions es poden fer a www.tarregalanparty.cat on hi ha tota la informació de l’esdeveniment. Tot i que divendres acabi el termini per demanar la talla exacta, les inscripcions es podran continuar fent a través d’Internet o al mateix recinte els dies de TARGALAN fins arribar al límit de 120 persones inscrites.
 
Cal recordar que la TARGALAN no té límit d’edat i els menors de 14 a 18 anys requereixen la corresponent autorització signada pels pares o tutors del participant. Els menors de 14 han d’anar acompanyats d’un major d’edat que es responsabilitzi d’ells.


Comentaris

envia el comentari