Catalunya Diari

La temporada teatral de Tàrrega porta aquest dissabte 'Lo tuyo y lo mío', un dels musicals més aplaudits del moment

La temporada teatral de Tàrrega porta aquest dissabte 'Lo tuyo y lo mío', un dels musicals més aplaudits del moment| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La vintena Temporada Estable de Teatre de Tàrrega, organitzada per la Regidoria de Cultura, porta aquest dissabte, dia 18 d’octubre, un dels espectacles musicals més aplaudits de la temporada: 'Lo tuyo y lo mío', de la mà de la companyia Con un canto en los dientes.

El públic tindrà ocasió de gaudir al Teatre Ateneu d’un muntatge sense textos en què una parella d’amants s’expressen com a únic diàleg a través de cançons. Així, es van sentint fins a 75 melodies populars des dels anys seixanta fins a l’actualitat, les quals il·lustren la vida de la parella protagonista.
 
Des de Raphael o Ana Belén fins a Marisol i Mocedades passant per Mecano, Danza Invisible o Presuntos Implicados, sense oblidar Shakira o Fangoria.
 
La funció tindrà lloc a les 21.00 hores al Teatre Ateneu, ubicat a la Plaça del Carme. El preu de les entrades és de 15 euros a l'amfiteatre, de 12 a la llotja i de 10 a platea. Aquestes es poden adquirir a les taquilles del teatre des d'una hora abans de la funció o a través de la pàgina web www.tarrega.cat/teatreateneu.


Comentaris

envia el comentari