Catalunya Diari

La tercera edició del cicle 'Castell serà de Nit 2015', de l'1 d'agost al 3 de setembre

La tercera edició del cicle 'Castell serà de Nit 2015', de l'1 d'agost al 3 de setembre| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

Castellserà acollirà de l'1 d'agost al 3 de setembre la tercera edició del cicle cultural 'Castell serà de Nit 2015', un certamen que té l'objectiu de consolidar-se com una de les alternatives d'oci de l'estiu i donar a conèixer la variada oferta cultural de les comarques lleidatanes.

Durant tots els dijous d’agost, a més del primer dissabte d’agost i el primer dijous de setembre, el municipi de Castellserà acollirà un concert, espectacle o actuació musical.
 
La presentació d'aquesta tercera edició s'ha dut a terme a la Diputació de Lleida, i ha comptat amb la participació de la diputada Rosa Maria Mora; de l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, i del regidor de Cultura, David Prades.
 
Mora ha assenyalat que aquest cicle és molt conegut a la comarca i s’ha convertit en un “referent a l’Urgell”. Així mateix, ha explicat que la Diputació de Lleida hi col·labora amb esdeveniments com aquest perquè coincideixen amb l’objectiu de promocionar la cultura i els grups de la demarcació de Lleida.
 
L’alcalde de Castellserà ha comentat que aquest any han volgut donar un nou impuls al cicle 'Castell serà de Nit 2015', que va néixer l’any 2013. I ha afegit: “És una aposta per la cultura adreçada a un públic familiar”. Per la seva part, el regidor de Cultura ha indicat que la varietat d’estils musicals i el descobriment de nous talents i espectacles és la base sobre la qual han elaborat la programació d’aquest any.
 
El programa inclou la cloenda del XV curs de cant, els concerts de Viktorija Pilatovic Quartet, de VerdCel Duet. Homenatge a Ovidi, El Quartet de la Barítona amb Jordi Guixé, el concert d'arpa de Berta Puigdemasa Les Yeux Fermés o la instal·lació artística còmica i multidisciplinària Manneken Pis - Campi qui pugui. L’any passat van assistir unes 200 persones de mitjana a cada concert o actuació.


Comentaris

envia el comentari