Catalunya Diari

La tradicional Fira d'Art de la Seu d'Urgell canvia d'ubicació

La tradicional Fira d'Art de la Seu d'Urgell canvia d'ubicació| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

La tradicional Fira d'Art de la Seu d'Urgell, que té lloc durant les festes nadalenques i on es mostren obres d'artistes urgellencs, es troba instal·lada enguay a l'antiga botiga 'La Remedios', antic establiment del carrer Jueus de la capital alturgellenca.

La fira seguirà oberta els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31 de desembre, i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener.  El certamen d'enguany compta amb una vintena d'expositors que presenten les seves obres, tant de pintura com de fotografia, gravat, escultura, il·lustració i objectes d'art, entre altres tècniques artístiques. Totes les obres estan a la venda al públic amb l'objectiu que puguin regalar una peça d'art durant aquest Nadal.
Aquesta iniciativa està promoguda pel col·lectiu d'artistes de l'Aparador en col·laboració amb l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.
 
D'altra banda, l'històric carrer dels Canonges de la Seu d'Urgell acull una exposició de quadres fets per alumnes infantils de l'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell, en edats compreses entre els 8 i els 13 anys. Aquesta proposta cultural, promoguda per l'Escola Municipal d'Art, l'Associació de Veïns del carrer Canonges i l'Ateneu, és la primera d'una sèrie d'activitats que es desenvoluparan durant el proper 2017 amb l'objectiu de donar visibilitat aquest carrer del centre històric de la ciutat.  


Comentaris

envia el comentari