Catalunya Diari

La Transisquella arriba per setena vegada a l'Albagés

La Transisquella arriba per setena vegada a l'Albagés| Redacció - Fotografia: http://www.ccatgarriguenc.cat/

 
Els organitzadors han indicat que aquest any han augmentat el nivell tècnic de la cursa. El lloc de sortida i d’arribada de la prova és el Passeig de les Garrigues i els participants poden escollir entre dues rutes. Una de llarga amb 45 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 1.183 metres o una altra de més curta de 34 quilòmetres i un desnivell positiu de 795 metres.


 


El nombre màxim de participants és de 300 i fins ara hi ha una seixantena d’inscrits. Els organitzadors també han destacat la implicació dels veïns del municipi, ja que la prova compta amb una setantena de voluntaris.


 
A més, la Transisquella és una cursa de BTT solidària, ja que tots els beneficis obtinguts es donen cada anys a diferents projectes benèfics.
 
L’acte de presentació ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol; l’alcalde de l’Albagés, Albert Donés, i del director tècnic de la Transisquella, Òscar Donés. La vicepresidenta de l’IEI ha indicat que es tracta d’una cursa totalment consolidada que permet els participants gaudir de l’esport i de l’entorn paisatgístic de les Garrigues. L’alcalde de l’Albagés, per la seva part, ha explicat que aquest any es farà un homenatge especial a Lejarreta, que durant anys va col·laborar amb la prova.


Comentaris

envia el comentari