Catalunya Diari

La UNED Sènior obre el seu termini de matrícula

La UNED Sènior obre el seu termini de matrícula| Redacció - Fotografia: UNED

 

La UNED Sènior, concebuda com un servei cultural i social, ha obert el seu termini de matrícula per a totes aquelles persones que vulguin accedir a una formació variada, personalitzada i flexible.

La metodologia del programa UNED Sènior dóna protagonisme als implicats. L'eix central del programa és la participació dels adults en el procés d'ensenyament-aprenentatge, la qual cosa es tradueix en una metodologia nova completament inserida en l'entorn cultural de l'estudiant.
 
El passat curs 2013-2014 es van matricular 2.500 estudiants en 24 Centres Associats -23 nacionals i un a l'estranger-, que van poder triar entre la trentena de cursos oferts per la universitat.
 
La creació i contínua millora i ampliació de la UNED Sènior respon a l'objectiu principal de la universitat a la qual pertany: oferir igualtat d'oportunitats a totes les persones i fer realitat el dret a l'educació. Igualment, tracta de respondre a l'innegable increment progressiu del col·lectiu de persones grans, que cada vegada demanden més formació.
 
El Centre Associat de la Seu d'Urgell obre el termini de matrícula del seu programa UNED Sènior del 22 de setembre al 15 d'octubre, pel primer quadrimestre, i oferta tres cursos:
- Arts aplicades: de l'artesania al disseny, impartit per Ermengol Puig.
- Vida quotidiana en digital, impartit per Jordi Agustí.
- Parlem de medicina, impartit per José Muñoz.


Comentaris

envia el comentari