Catalunya Diari

La Unió, nou escenari d’un Jalogüing Alpicat que espera repetir l’èxit de públic de l’any passat

La Unió, nou escenari d’un Jalogüing Alpicat que espera repetir l’èxit de públic de l’any passat| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

El Jalogüing Alpicat ja té a punt tots els detalls per a una vetllada que, la tarda-nit del dilluns 31 d’octubre, oferirà tot un seguit d’actes per celebrar una festa més divertida i terrorífica que mai i que tindrà com a eix La Unió, que serà el nou escenari dels gruix dels esdeveniments, tots gratuïts i amb aforament limitat. 

En aquest sentit, cal recordar la participació popular massiva que es va viure en la passada edició d’aquesta festa a Alpicat, que va veure passar més d’un miler de persones que van gaudir al màxim d’una festa que va tenir un dels plats forts al Túnel del Terror.   
 
Les activitats d’enguany començaran a les 18.00 hores amb el taller de maquillatge fantàstic per a totes les edats que fins a les 20.00 hores es farà al vestíbul de La Unió. Amb el mateix horari, en aquest cas a la Sala Jove de La Unió, obrirà les seves portes el túnel del terror infantil. Paral·lelament, entre les 19.00 i les 22.00 hores, el jurat del Concurs de Façanes passarà a puntuar les cases que participen en aquest certamen, que enguany arriba a la seva tercera edició i que consisteix en decorar les façanes amb motius de temàtica de terror i castanyera.
 
El túnel del terror Jalogüing seguirà oferint una experiència de pànic de 20.00 a 22.30 hores, i tindrà caràcter solidari, ja que es farà un recapte de joguines. Per tancar la nit, l’Associació de Veïns i Joves d’Alpicat ha preparat, a partir de les 23.30 hores a la Sala La Unió, una festa de la Castanyada que s’allargarà fins a la matinada.


Comentaris

envia el comentari