Catalunya Diari

La Val d'Aran compta amb un nou circuit de bicicleta tot terreny

La Val d'Aran compta amb un nou circuit de bicicleta tot terreny| EP - Fotografia: Conselh Generau d'Aran

 Aquesta nova instal·lació ha estat dissenyada i creada pel Conselh Generau d'Aran i per Baqueira-Beret, amb un recorregut senyalitzat de forma permanent amb estaques de fusta que s'inicia a la cafeteria de Beret, puja cap a la cabana dels Gabachos i després passa a través del riu Noguera Pallaresa per sobre d'un pont. 
 
La consellera de Turisme, Comerç i Consum de la zona, Anna Diaz, ha explicat que "des de la Val d'Aran estem molt orgullosos d'haver construït aquest circuit de BTT a Beret, ja que és un nou atractiu per als amants d'aquest esport, que està destinat a entrenaments però que qualsevol pot utilitzar-lo.
 
Aquest circuit s'uneix a l'anomenada 'Ruta 28' que transcorre entre les localitats de Vielha, Vilac, Aubert i Es Bòrdes, d'uns deu quilòmetres de longitud, que és pràcticament plana, i també pensada per afavorir que el turisme familiar s'acosti a la Val d'Aran a practicar aquest esport en auge com és la BTT. En aquest sentit, Diaz ha afegit: "L'ampliació del centre BTT Val d'Aran amb aquestes rutes ens dóna més prestigi i cada vegada més els visitants associen la nostra destinació turística amb la pràctica esportiva". 
 
28 rutes
La Val d'Aran disposa de 28 rutes de BTT pel territori, majoritàriament obertes i de nivell fàcil o molt fàcil. A més en el bosc de Baricauba (municipi de Vielha e Mijaran), compta amb el circuit de Mountain Bike Park de descens de BTT des de 2012. Flocs Bike és el punt d'acolliment del centre BTT Val d'Aran del Conselh Generau d'Aran, centre homologat BTT a Catalunya. A l'establiment es pot trobar tot tipus d'informació sobre les 28 rutes que disposa el centre BTT, així com material necessari per realitzar-les i consells bàsics per al recorregut. 
 
Així mateix hi ha disponible diferents punts d'informació on poden donar-se també informació dels centres BTT, repartits per diferents localitats de la Vall d'Aran.


Comentaris

envia el comentari