Catalunya Diari

La Val d'Aran guanya un 10% més de turismes aquest estiu

La Val d'Aran guanya un 10% més de turismes aquest estiu| Redacció - Fotografia: Noguera Aventura

 Les diferents oficines de turisme repartides per la Val d'Aran també han vist augmentada la xifra de visitants durant aquest període. Al llarg d'aquests tres mesos, han passat més de 30.000 persones per les oficines, 6.000 visitants més que durant el mateix període de 2013, és a dir, un 27% més.
 
D'altra banda, aquest any la novetat era el punt d'informació situat a l'Aran Park, i que ha registrat grans xifres de visitants durant els mesos d'estiu. En finalitzar el mes d'agost, la xifra final era de 1.502. Una dada a tenir en compte i que demostra la bona acollida que ha tingut Aran Park durant l'estiu. 
 
En la mateixa línia, hi ha hagut grans xifres de visitants a l'extensa oferta turística del territori: sector hoteler, restauració, visites a la xarxa de museus, les diferents empreses
de turisme actiu i el teixit comercial. En aquest sentit, la conselhèra de Torisme, Comerç i Consum de la localitat, Anna Diaz, ha explicat que "la Val d'Aran continua sent un dels destins preferits pels ciutadans espanyols tant a l'hivern, com també a l'estiu, on hi ha múltiples activitats a realitzar".
 
I ha afegit: "Durant el mes de setembre la Vall d'Aran segueix oferint una infinitat d'activitats dirigides tant a les parelles com a les famílies. El paisatge, la cultura, el patrimoni, així com la fauna i la flora autòctona, són opcions a gaudir durant el que queda d'estiu".


Comentaris

envia el comentari