Catalunya Diari

La Val d’Aran, seu de l'Open d'Espanya de BTT Marató

La Val d’Aran, seu de l'Open d'Espanya de BTT Marató| Redacció - Fotografia: Conselh Generau d'Aran

 La prova, es desenvoluparà sobre una distància de 111,3 quilòmetres i 3.420 metres de desnivell positiu pels municipis de Naut Aran, Vilamòs i Vielha. La sortida  estarà situada a Arties, i l'arribada a Salardú.
 
Les categories Elit, Sub 23 i Màster 30, completaran els 111,3 quilòmetres de carrera i les categories de Fèmines Elit i les categories Màster 40, 50 i 60 faran 66,53 quilòmetres. El campionat es completarà amb una marxa ciclo turística oberta als majors de 16 anys que prendran la sortida 5 minuts després d'haver-ho fet la competició i amb un recorregut limitat a 30,6 o 66.53 quilòmetres.
 
En paraules de la conselhèra de Turisme, Comerç i Consum, Anna Diaz, “és una gran satisfacció per la Val d’Aran poder acollir l'Open d'Espanya de BTT Marató, prova puntuable per al Campionat de Catalunya. A més, això suposarà la promoció de bona part del territori aranès". Per la seva banda, el conselhèr d'Esports, Luís Carlos Medina, ha subratllat que "aquestes proves esportives situen a la Val d’Aran com una destinació turística i esportiu de qualitat, la qual cosa ens posiciona en un lloc privilegiat en l'Estat Espanyol”.


Comentaris

envia el comentari