Catalunya Diari

La VI Cursa BTT Terra d'Oliveres d'Arbeca preveu arribar als 500 participants

La VI Cursa BTT Terra d'Oliveres d'Arbeca preveu arribar als 500 participants| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

Arbeca acollirà el proper diumenge, dia 13 de setembre, la sisena edició de la Cursa de BTT Terra d'Oliveres, una iniciativa organitzada pel Club Ciclista de la localitat, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu de les Garrigues i els ajuntaments dels Omellons i Arbeca.


La cursa es tracta d’una marxa ciclista no competitiva que disposa de tres circuits a escollir, que sortiran d’Arbeca i que, en el cas de la cursa llarga, també passa pels plans dels Omellons. Les distàncies i els desnivells són:


21 quilòmetres i 220 metres de desnivell positiu acumulat.


- 37 quilòmetres i 640 metres de desnivell positiu acumulat.


- 60 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu acumulat.


 


La presentació de la sisena edició s'ha celebrat aquest dilluns. L'acte ha comptat amb la participació del diputat Enric Mir; de l’alcalde d’Arbeca, Joan Miquel Simó; del delegat d’Esports de l’Ajuntament d’Arbeca, Marc Ribera, i del president del Club Ciclista d’Arbeca, Josep Maria Solé. Mir ha ressaltat que es tracta d’una cursa totalment consolidada que es complementa amb la celebració de la fira de material esportiu, la qual cosa ajuda a incrementar el dinamisme de la comarca de les Garrigues.


 


 


L’alcalde d’Arbeca ha explicat que arribar a la sisena edició suposa la consolidació d’una cursa que va néixer a iniciativa del Club d’Atletisme d’Arbeca per donar a conèixer el territori garriguenc. Per la seva part, el delegat d'Esports de l'Ajuntament d'Arbeca ha destacat que cada nova edició s'ha incrementat el nombre d'inscrits, fins arribar als 500 de l'any passat.


 


La cursa es complementa amb una fira de material esportiu, on una quinzena d’estands mostraran roba, material tècnic i complements relacionats amb el món de la bicicleta. El president del Club Ciclista d’Arbeca, Josep Maria Solé, ha indicat que és una fira oberta a tothom. Comentaris

envia el comentari