Catalunya Diari

La XV Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues arrenca aquest dissabte a Arbeca

La XV Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues arrenca aquest dissabte a Arbeca| Redacció - Fotografia: Consell Comarcal de les Garrigues

 

La XV Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues arrenca aquest dissabte, dia 10 d'octubre. La proposta, organitzada pel Consell Comarcal, recorrerà nou localitats de la comarca fins al 15 de novembre. La primera de les representacions tindrà lloc a Arbeca, a les 22.00 hores, a càrrec de la companyia Teatre de Falç amb l'obra 'Método 33'.

Aquesta iniciativa del Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i l'Institut d'Estudis Ilerdencs, dóna l'oportunitat a les companyies de teatre còmic amateur d'arreu de Catalunya d'actuar i donar-se a conèixer davant el públic de la comarca.
 
El proper diumenge, dia 11 d'octubre, a les 18.00 hores, tindrà lloc a la Pobla de Cérvoles la segona representació de la Mostra, amb l'obra 'Bon Appètit', de la companyia Xaos Teatre.
 
El 17 d'octubre seguiran les representacions a les Borges Blanques, amb l'obra 'Feta està sa barrina', de la companyia Blaugrana Escena; el 18 a Puiggròs amb l'obra 'Això no és vida', de la companyia Amanida Teatre; el 24 a Vinaixa, amb 'El Nom', de L'escotilló Teatre; el 25, a Juncosa, amb 'En venda o lloguer, de la companyia Tàndem; l'1 de novembre, a Cervià de les Garrigues, amb l'obra 'Vuit dones', de la companyia Kòmix; el 8 de novembre, a Fulleda, amb 'Les quatre cares d'Eva', de la companyia La Botera; i el 15, al Vilosell, amb l'obra 'La fi del món', de la companyia Kalamarsa Teatre.


Comentaris

envia el comentari