Catalunya Diari

L’Actinadal, el Parc de Nadal d'Agramunt, ha tancat les seves portes amb bones valoracions

L’Actinadal, el Parc de Nadal d'Agramunt, ha tancat les seves portes amb bones valoracions| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 Aquesta edició ha tornat a comptar amb la col·laboració de diferents entitats que han organitza’t tallers i activitats pels més petits. Així, han passat per l’Actinadal l'Esplai Sió, els Tabalers de l'Espetec, els Nous Grallers i Capgrossos, el Cau, la Biblioteca i els col·lectius dels Bombers o el Servei d'Ambulància d'Agramunt o particulars com en Juseph Moix.
 
Els nens també han pogut jugar als inflables, pintar-se la cara, jugar al futbolin, practicar diferents esports o realitzar manualitats. La regidoria de Festes ha destacat la tasca de l’equip de monitors i l’afluència de nens com els èxits d’aquesta edició. Aquest any a més, tots els assistents van poder gaudir d’una sessió de cinema. L’Actinadal tenia una afluència d’un centenar de nens a cada sessió. 
 
Nadal per als joves
Aquest any durant tres dies de les vacances, els joves de més de 12 anys també han pogut gaudir del seu espai. Durant les tardes del 23 i 30 de desembre, i el 2 de gener han pogut realitzar diferents activitats esportives, jugar a diferents jocs de la playstation, realitzar taller d’scrappbooking entre altres o fer un campionat de futbolin. Un monitor dirigia aquestes activitats realitzades pels joves. 


Comentaris

envia el comentari