Catalunya Diari

L'acusat de matar la seva dona i al presumpte amant a cops de destral a Alcarràs ho reconeix

L'acusat de matar la seva dona i al presumpte amant a cops de destral a Alcarràs ho reconeix| Text i fotografies: EP

L'home marroquí veí d'Alcarràs acusat de matar a cops de destral la seva dona i el presumpte amant d'ella el mes d'abril de l'any passat ha reconegut els fets en el judici que ha començat aquest dilluns a l'Audiència de Lleida, en què ha afirmat no saber per què ho va fer.

"Sí que ho vaig fer, però no sé per què", ha declarat aquest dilluns al judici en què ha estat assistit per una traductora. En la seva declaració, ha explicat que feia sis anys que patia per la presumpta relació entre la seva dona i l'home.

La seva advocada, Rosa Mari Salmerón, ha explicat que l'acusat, Hamid E., ha reconegut els fets i ha insistit en que no els recorda amb exactitud. Així mateix, segons l'advocada, les acusacions particulars se sumen a la petició de Fiscalia que demana 20 anys per un assassinat i 19 per un altre, i la retirada de la guàrdia i custòdia de les dues filles que té amb la víctima.

En el seu escrit d'acusació, Fiscalia relata que el dia del crim, el 30 d'abril de 2013, l'acusat es va dirigir a un bar de la plaça de l'Esglèsia d'Alcarràs i, en veure que el suposat amant de la seva dona entrava, va anar a per la destral i li va clavar vuit cops de destral a la zona crani-facial dreta i la regió frontal quan aquest estava jugant a les cartes. A continuació, segons Fiscalia, va anar a casa i matar la seva dona clavant-li 14 cops de destral a la zona cranial, mentre ella estava al sofà veient la televisió, sense que ella tingués "oportunitat de defensar-se per l'acció ràpida i sorprenent" .

Poc després, va llançar la destral sota el llit i va agafar les seves dues filles. No obstant, va ser detingut per la Policia Local d'Alcarràs al portal del seu domicili.

L'acusat del doble crim d'Alcarràs ha reconegut els fets en el judici celebrat aquest dilluns al matí a l'Audiència Provincial de Lleida.


Comentaris

envia el comentari