Catalunya Diari

L'acusat de matar la seva parella de 14 anys a Tàrrega reconeix que la va apunyalar

L'acusat de matar la seva parella de 14 anys a TÃ rrega reconeix que la va apunyalar| Text i fotografies: EP

L'acusat de matar la seva parella de 14 anys a Tàrrega amb 23 punyalades el passat 7 d'octubre de 2013, un dia després que ella tallés la relació sentimental que mantenien, ha reconegut aquest dilluns al judici que la va apunyalar i ha afirmat que no recorda "en quin moment ni on".

"Només tinc malsons en què estic amb el ganivet a la mà darrere d'ella i no li sabria dir en quin moment i on la vaig apunyalar", ha afirmat Michelle. A. R., aquest dilluns durant el judici amb jurat que ha començat a l'Audiència de Lleida, que es prolongarà fins dijous.

Fiscalia i acusació sostenen que l'acusat no ha reconegut els fets ni davant la policia ni en seu judicial i que va ser el seu pare qui va explicar a la policia que el seu fill havia matat a la jove.

Les dues parts mantenen que Michelle. A. R., que havia compartit casa amb la víctima, li va clavar 23 ganivetades al buit de l'escala i després va traslladar a la jove a l'habitatge, mentre que la defensa assegura que la va apunyalar dins del pis i que va ser el jove qui, acompanyat del pare, va relatar el que havia passat als Mossos d'Esquadra.

"Disculpi senyoreta, però no vull mirar-lo", ha contestat l'acusat a la fiscal quan aquesta li ha demanat que reconegui el ganivet de submarinista amb el que presumptament va matar la noia, arma que segons ha explicat l'acusat havia estat propietat de l'avi de la nena.

La fiscal demana 25 anys de presó per al jove de 19 anys, a qui acusa d'assassinat en considerar que va actuar amb premeditació, traïdoria i acarnissament.

A la vista, la fiscal ha avançat que a la casa de la noia va ser trobada una carta adreçada a l'acusat en la que la noia va escriure que encara que no volia mantenir una relació sentimental, sí volia seguir sent la seva amiga.


Comentaris

envia el comentari