Catalunya Diari

L'ADN del nadó d'una dona violada permet trobat el presumpte agressor

L'ADN del nadó d'una dona violada permet trobat el presumpte agressor| EP - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Cervera ha resolt una agressió sexual a Tàrrega després d'acarar l'ADN del presumpte agressor amb el nadó que la víctima, de 16 anys, va tenir com a conseqüència de la violació, segons han confirmat fonts judicials.

Els fets es remunten a finals de 2012 quan la víctima, una noia que llavors tenia 16 anys, va ser assetjada per un desconegut a la porta d'un pub de la capital de l'Urgell.
 
Les proves d'ADN han permès que el Jutjat de Cervera processés a l'acusat a principis d'any, que des d'aleshores està al Centre Penitenciari de Ponent a l'espera del judici.,
 
Segons la denúncia, el presumpte agressor va portar a la noia a un descampat on, mentre l'amenaçava, li deia: "No cridis, no cridis". La menor no va dir res a ningú i quatre mesos després, quan va anar al CAP de Tàrrega amb la seva mare perquè tenia molèsties i marejos, va descobrir que estava embarassada. 
 
Al conèixer al notícia, la jove ho va explicar tot als pares i va ser aleshores quan aquests van presentar la denuncia. La jove va assegurar que l'agressor "era d'origen magrebí" i que no el coneixia d'abans. Quan els Mossos li van ensenyar diverses fotografies de sospitosos, va identificar-ne a un com l'autor de la violació.


Comentaris

envia el comentari