Catalunya Diari

L'aeroport Andorra-La Seu torna a acollir el Road and Track

L'aeroport Andorra-La Seu torna a acollir el Road and Track| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

L'aeroport Andorra-La Seu d'Urgell acollirà aquesta cap de setmana la tercera edició del Road and Track amb més acció i moltes novetats pels amants dels cotxes esportius, americans, europeus, clàssics i moderns.

Durant tot el cap de setmana a la pista de l'aeroport hi haurà exposició de cotxes americans, esportius, clàssics i moderns, així com també diversos clubs i col·lectius que s'han convidat expressament per l'ocasió. 
 
El Road and Track se celebrarà amb sistema professional de mesura de temps de 1/4 de milla, 60 peus, velocitat màxima, temps de reacció, semàfor per cada carril amb sortides il·limitades. Els participants i visitants podran gaudir d'un servei de bar i restaurant. També hi haurà una exposició de cotxes que comptarà amb més de 100 vehicles mentre que a la pista n'hi hauran més de 50.
 
Per entrar al recinte caldrà pagar un tiquet de 2 euros. Els nens fins a 10 anys tindran l'entrada gratuïta.
 
Tothom que vulgui gaudir dels millors cotxes i del 1/4 de milla a l'Aeroport d'Andorra pot fer-ho com a públic o participant-hi amb el seu cotxe esportiu clàssic o modern. Els participants hauran de portar casc obligatòriament. Les inscripcions es podran fer al mateix recinte.
 
 
Paral·lelament, dissabte de les 13.30 a les 15.00 hores tindrà lloc una exhibició d'aeromodelisme.


Comentaris

envia el comentari