Catalunya Diari

L'aeroport de Lleida-Alguaire rebrà dissabte un vol xàrter Palma de Mallorca-Lleida

L'aeroport de Lleida-Alguaire rebrà dissabte un vol xà rter Palma de Mallorca-Lleida| Redacció - Fotografia: Aeroport Lleida-Alguaire

L’aeroport de Lleida-Alguaire rebrà dissabte un vol xàrter amb origen i destí Palma de Mallorca que transportarà l’equip de bàsquet Palma Air Europa, que té partit de la Lliga Adecco Oro amb el Força Lleida. El vol arribarà al matí i tornarà a Palma a la tarda perquè l’equip es pugui desplaçar de manera més còmoda.

D’aquesta manera, l’aeroport lleidatà va consolidant noves operacions complementàries a l’activitat d’hivern de l’aeroport, que ja està consolidada amb els 5 vols d’anada i tornada que ofereix els diumenges la companyia Neilson-Thomas Cook, els d’AirNostrum a Palma de Mallorca els divendres i diumenges i els vols d’Arkia a Tel-Aviv, que enguany s’estrenen en aquesta temporada d’hivern.

En aquest sentit, ja el 23 de desembre passat va arribar a Lleida un vol xàrter (B737-300) procedent de Bucarest, de l’empresa BluAir, que va recollir 120 passatgers. La primera destinació va ser Cluj (Romania) i la final va ser Bucarest. El dia 30 del mateix mes de desembre la mateixa companyia BluAir va operar un altre vol xàrter amb destinació Bucarest.

D’altra banda, altres activitats que s’estan consolidant a l’aeroport són els rodatges i photoshotings. Aquest mes de febrer hi haurà tres productores diferents a l’aeroport, aprofitant tant la terminal com la pista, que faran dos rodatges d’anuncis i una sessió de fotografies.


Comentaris

envia el comentari