Catalunya Diari

L'aeroport de Lleida-Alguaire tindrà 84 vols aquesta temporada d'hivern

L'aeroport de Lleida-Alguaire tindrà 84 vols aquesta temporada d'hivern| Redacció - Fotografia: Aeroport Lleida-Alguaire

La temporada d’hivern a l’aeroport de Lleida-Alguaire comença aquest diumenge amb les rutes que ofereix Thomas Cook des d’Anglaterra i el 10 de gener s’hi afegeixen les d’Arkia a Tel-Aviv. En total seran 84 vols els que operaran des de diumenge i fins al 22 de març a l’eroport lleidatà, a més dels dos setmanals que ofereix durant tot l’any Air Nostrum a Palma de Mallorca.

Thomas Cook ofereix cinc vols setmanals cada diumenge procedents de Manchester, Birmingham, Gatwich, Southampton i Bristol, excepte els diumenges 28 de desembre i 4 de gener, en què hi haurà dos vols addicionals procedents de Southampton i Bristol. En total, durant els quatre mesos en què Thomas Cook opera a Lleida-Alguaire, hi haurà 74 vols procedents de la Gran Bretanya. El primer avió serà un de Manchester que aterra diumenge a les 8.45 hores.

Els vols d’Arkia a Tel-Aviv començaran el 10 de gener. Aquesta companyia ofereix un vol a la setmana (excepte la setmana del 9 de febrer) fins al 20 de març. Per tant, el total de vols procedents de la segona ciutat més gran d’Israel seran 10. El primer avió arribarà a les 10.00 hores.

Finalment, continuen els dos vols setmanals, cada divendres i diumenge, que ofereix Air Nostrum des de Palma de Mallorca.


Comentaris

envia el comentari