Catalunya Diari

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya adjudica 37 pisos de protecció oficial a Balaguer

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya adjudica 37 pisos de protecció oficial a Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 


L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha adjudicat avui 37 pisos de protecció oficial a Balaguer. En total, s’han rebut més de 100 sol·licituds, per la qual cosa aquest matí s’ha fet els sorteig dels habitatges. Aquest divendres s’entregaran les claus de les primeres vivendes. Els pisos de les promocions de la Reguereta (22) i de la plaça Sant Salvador (6) són de lloguer, mentre que al carrer Ponent (9) hi ha pisos en règim de lloguer (2) i de lloguer amb opció a compra (7). El preu dels lloguers oscil·la entre els 102,86 i els 246,45 euros mensuals. 
 
Les claus dels pisos s’entregaran aquest divendres, a excepció dels de la Reguereta, que resten a l’espera de l’adequació de la xarxa de clavegueram. L’Agència de l’Habitatge convocarà als adjudicataris d’aquesta promoció, bàsicament joves d’entre 18 i 36 anys, per informar-los sobre quan se’ls farà entrega de la seva nova casa. 
 
La resta de sol·licitants passaran a formar part de la llista d’espera de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, de manera que tindran prioritat quan quedi algun pis buit o per a futures promocions. Aquesta llista tindrà vigència durant tres anys. 
 
El sorteig ha esta presidit per l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, i la regidora de Serveis a les Persones, Rosana Montané. L’alcalde ha ressaltat la importància de l’adjudicació de pisos, ja que "en moments com aquest no ens podem permetre tenir pisos buits".
 
Entreguen nou pisos més a Vielha
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha adjudicat també 9 pisos més a Vielha e Mijaran que havien quedat buides en les promocions de l'avinguda Maladeta i al carrer Sarraèra. Amb aquest sorteig, nou famílies araneses han pogut accedir a un pis de protecció oficial.


Comentaris

envia el comentari