Catalunya Diari

L’Ajuntament d’Alcarràs endega una campanya en 6 idiomes contra l’incivisme

L’Ajuntament d’Alcarràs endega una campanya en 6 idiomes contra l’incivisme| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà sAmb motiu de la campanya s’han editat uns díptics amb el títol: 'Alcarràs, el teu poble', els quals, amb dibuixos explicatius volen mostrar aquells comportaments i actituds incíviques que no s’han de practicar en l’espai públic, places, carrers i comunitats veïnals i que la mateixa Ordenança de Civisme aprovada per l’Ajuntament el 2011 no permet, motiu pel qual preveu diverses sancions.

Es tracta d’una campanya molt pedagògica mitjançant la qual es vol conscienciar a la ciutadania sobre la responsabilitat que té cadascú per comportar-se de forma cívica. A més a més, i tenint en compte que moltes persones desconeixen de l’existència d’una Ordenança de Civisme i dels seus diferents punts, s’ha volgut atansar i resumir en un díptic i en uns cartells aquelles accions incíviques més freqüents que cal evitar per tal de viure en harmonia en una comunitat.

Els díptics seran repartits per la Policia Local, a través de l’Agent de Proximitat, així com des de l’Oficina municipal d’Atenció al Ciutadà. També es donaran díptics i cartells a associacions de la vila i d’altres entitats de caire social i cultural. Així mateix, es portaran a terme xerrades explicatives a escoles i instituts. Per tant, comportaments com fer soroll per les nits destorbant el descans veïnal, beure alcohol a la via pública, no recollir els excrements dels animals de companyia o no deixar la brossa als contenidors corresponents són alguns exemples del que no es pot fer a l’espai públic i que es recullen en aquests cartells i díptics.


Comentaris

envia el comentari