Catalunya Diari

L'Ajuntament d'Alcarràs recupera 'La Pista', la sala de ball a l'aire lliure dels anys 60 i 70

L'Ajuntament d'Alcarràs recupera 'La Pista', la sala de ball a l'aire lliure dels anys 60 i 70| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

L'Ajuntament d'Alcarràs, a través de les Regidories de Cultura i Festes i Espais Públics, recupera l'antiga Sala de Ball a l'aire lliure que alcarrasins i alcarrassines van gaudir durant les dècades dels anys 60 i 70. 'La Pista', com es coneixia i com se li continuarà dient, és un espai a l'aire lliure amb un petit escenari, que antigament servia per diferents actes populars com ballades de sardanes, balls amb orquestra i fins i tot concerts de reconegudes estrelles de la cançó com Machín, La Trinca, Mary Santpere, L'Orquestra Plateria, etc.

Per a la seva recuperació i reobertura l'Ajuntament –mitjançant la Brigada Municipal- ha arranjat la zona, netejant-la de la mala herba que hi havia crescut i adaptant-la novament per als usos d'espai per a espectacles a l'aire lliure que tenia, però sense que perdi la imatge i també l'encant que va tenir aquells anys, on tothom hi acudia. L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs continua, amb aquesta actuació, amb l'objectiu de no només preservar, sinó recuperar el patrimoni tangible i intangible del municipi, per tal que aquest no es perdi i pervisqui a les futures generacions. La intenció, és anar-hi programant algun tipus d'activitats populars en aquest espai a l'aire lliure, tan present a la memòria de molts alcarrassins i alcarrassines.
 
Aquesta reobertura de 'La Pista' s'estrenarà coincidint amb la propera Festa Major, que comença dimecres vinent dia 24, programant-hi actes com: El Vermut popular (que s'organitza conjuntament amb els bars Ca la Carme, El Racó del Fartet i El Toll) i també unes sardanes, diumenge 28 d'agost a les 12.00 hores. 
 
'La Pista' està situada al Camí del Riu (Entrada per 11 de Setembre). 


Comentaris

envia el comentari