Catalunya Diari

L'Ajuntament de Balaguer busca pisos buits per a llogar-los

L'Ajuntament de Balaguer busca pisos buits per a llogar-los| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 Aquest servei municipal posa en contacte propietaris de pisos amb llogaters, que, a canvi d’un lloguer inferior al del preu de mercat, garanteix a la propietat seguretat jurídica, tramitació del contracte i el cobrament del lloguer. "Donem al propietari les màximes garanties", ha explicat l’alcalde de la localitat, Josep Maria Roigé, "a banda de disposar d’assegurances, com l’avalloguer (per fer front a un eventual impagament) o una multirisc. Un tècnic municipal fa el seguiment de l’habitatge, fa de mitjancer entre les dues parts i s’ocupa de la tramitació del contracte". 
 
A més, Roigé ha destacat que també suposa un avantatge pel llogater, que pot gaudir d’un pis a un preu inferior al de mercat amb la garantia que disposa d’una cèdula d’habitabilitat i que es respectarà el contracte de lloguer. 
 
Les persones interessades en posar el seu pis a disposició de la borsa de mediació s’han d’adreçar de dilluns a divendres a la borsa d’habitatge municipal, ubicada a la tercera planta de l’Ajuntament, en horari de 08.00 a 15.00 hores.


Comentaris

envia el comentari