Catalunya Diari

L’Ajuntament de Balaguer ultima la supressió de barreres arquitectòniques al Passeig de l’Estació

L’Ajuntament de Balaguer ultima la supressió de barreres arquitectòniques al Passeig de l’Estació| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

L’Ajuntament de Balaguer ha reprès aquesta setmana les obres de supressió de barreres arquitectòniques al Passeig de l’Estació. Es tracta de la continuació del projecte iniciat fa dos anys amb l’eliminació de barreres en bona part de les voreres i la unió de la part central del passeig en dos trams.

Aquesta actuació consistirà en la supressió de barreres a les voreres laterals del Passeig. A banda de la construcció d’una rampa a l’altura dels passos de zebra, s’eixamplarà els extrems de les voreres per tal que els vianants guanyin visibilitat a l’hora de creuar el carrer i fer-les accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, carrets de la compra i cotxets. 
 
L’obra està inclosa en el projecte Treball i Formació 2014, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i que ha permès la contractació de 5 persones durant sis mesos.
 
Juntament amb aquesta obra també s’executarà l’arranjament dels carrers La Plana i Almatà. Els beneficiaris del pla són persones en situació d’atur, prioritàriament majors de 30 anys, que han exhaurit la prestació per desocupació o subsidi i estar inscrits a l’oficina de treball. Aquest contracte de feina també inclou un període de formació d’un mes. 


Comentaris

envia el comentari