Catalunya Diari

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell clausura un pis al Centre Històric on s'exercia la prostitució

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell clausura un pis al Centre Històric on s'exercia la prostitució| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

Una operació conjunta de la Policia municipal de la Seu d'Urgell i agents dels Mossos d'Esquadra ha permès clausurar aquest divendres al migdia un pis on s'exercia la prostitució. La vivenda està situatdaal primer pis de l'immoble ubicat al número 9 del carrer Canonges de la localitat.

Cap a dos quarts de dotze del migdia, els agents han comprovat que no hi havia ningú en aquest pis, després de trucar diverses vegades al timbre sense que ningú contestés ni obrís la porta. Seguidament, s'han iniciat les tasques de despanyar la porta del local. A l'entrar, els policies han confirmat que no hi havia ningú al seu interior. S'han pogut veure molts indicis que s'hi exercia la prostitució (preservatius, vidres tintats a les portes, parets pintades en colors estridents), i tot indica que s'havia deixat el local a corre-cuita. 
 
Una vegada finalitzada la inspecció policial de l'interior d'aquest local, s'ha realitzat el precinte de la porta d'entrada d'aquest pis i el canvi del pany de la porta.
 
L'actuació policial s'ha realitzat segons l'acord de la Junta de Govern Local del Consistori urgellenc, pres el passat 13 de juny, en el que es va declarar l'execució forçosa i subsidiària de precintar aquest local. Val a dir també que per clausurar aquest local, prèviament es va sol·licitar al tribunal de Lleida l'autorització per poder fer l'entrada al domicili en qüestió.
 
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d ela Seu d'Urgell del dia 7 de març de 2016 va incoar un expedient per tancament i clausura de l'establiment de prestació de serveis de naturalesa sexual ubicat a la planta primera de l'edifici dels carrer dels Canonges, número 9, per la manca de llicència, i per no complir alguns dels preceptes que legalment han de complir aquest tipus de locals.
 
Aquest local havia provocat molts problemes als veïns, i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, després de portar a terme tot el procediment administratiu corresponent, ha pogut aquest divendres clausurar-lo.  


Comentaris

envia el comentari