Catalunya Diari

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell crea 39 llocs de feina temporals pel període d'estiu

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell crea 39 llocs de feina temporals pel període d'estiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha contractat un total de 39 persones durant els mesos d'estiu per cobrir diferents llocs de treball. Les tasques a realitzar es desenvoluparan en diferents àrees i van destinades a diferents perfils. Alguns contractes, fins i tot, es perllonguen més enllà dels mesos estrictament estivals.

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha donat la benvinguda aquesta setmana a totes aquestes persones. Batalla ha volgut destacar la voluntat que des del consistori es té de "treballar pel foment de l'ocupació". I ha afegit: "Tradicionalment es convoquen places perquè els joves del municipi puguin ocupar-se durant el període de vacances escolars i, a banda, des de l'Ajuntament es contribueix amb les eines disponibles en l'enfortiment de la cohesió social a partir de la contractació de persones amb dificultats d'accés al mercat laboral".
 
Des del Servei d'Esports s'ha contractat 14 persones, de les quals 8 ocuparan places de monitor dels casals esportius i 6 treballaran a la piscina municipal. L'àrea de Joventut i Infància ha creat 14 places més, que en aquest cas estan destinades als Casalets de la Llar d'infants, 6 persones, i als Casals d'Estiu, les 8 restants.
 
D'altra banda i des del programa Joves per l'ocupació, destinat a persones joves que es trobin en situació d'atur, s'ha contractat 5 persones més que treballen al Servei de Parcs i Jardins. I, finalment, a través dels Plans d'ocupació municipal (programa impulsat pel Consorci d'Atenció a les Persones i l'Ajuntament de la Seu), 6 persones més han començat a treballar a les brigades del servei municipal de neteja viària i a la brigada municipal d'obres.


Comentaris

envia el comentari