Catalunya Diari

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell instal·la un caixer automàtic per pagar tributs i multes

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell instal·la un caixer automàtic per pagar tributs i multes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha instal·lat al vestíbul de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) un caixer automàtic que permet fer pagaments de tributs municipals i multes de la Policia Municipal. Aquest servei va adreçat a aquells ciutadans que no tinguin domiciliades les taxes (IBI, plusvàlues, ocupació via pública, entre d'altres), però que amb el codi de barres que porta la notificació o l'avís corresponent podran fer el pagament a través d'aquest caixer.

L'objectiu de la posada en funcionament d'aquest caixer automàtic, explica el regidor d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, "és facilitar al ciutadà el pagament de taxes i multes d'una manera més còmode, i alhora reduir al màxim el cobrament en efectiu".
 
De moment, aquest caixer automàtic està en funcionament en el mateix horari d'obertura al públic de l'OAC del propi ajuntament, però es preveu que més endavant pugui també donar servei fora d'aquest horari.
 
La instal·lació d'aquesta màquina ha anat a càrrec de l'empresa Industrial Payment Solutions, i ha tingut un cost de 21.000 euros. 


Comentaris

envia el comentari