Catalunya Diari

L'Ajuntament de l'Albi es veu obligat a retornar part de les subvencions de la primera fase d'obra del castell

L'Ajuntament de l'Albi es veu obligat a retornar part de les subvencions de la primera fase d'obra del castell| ACN - Fotografia: Diputació de Lleida

 

L'auditoria de comptes encarregada per l'actual equip de govern de l'Ajuntament de L'Albi, encapçalat per Anna Feliu, de CiU, ha posat de manifest que durant el mandat de Tots Fem L'Albi – AM, el municipi va ingressar 297.631,24 euros de manera ''irregular'' mitjançant la duplicitat de factures a l'hora de justificar les subvencions rebudes per la primera fase de l'obra del castell. 

La xifra de subvencions significa 133.992,46 euros del global de l'obra. Ara, l'Ajuntament haurà de retornar aquests diners més interessos de demora. Feliu ha lamentat aquesta situació i assegura que aquesta qüestió és de ''principal preocupació'' per al govern municipal.
 
Feliu assegura que estan posant ''tots els mitjans i instruments'' així com impulsant totes les gestions necessàries per intentar preservar al màxim les finances municipals per tal que la repercussió per al dia a dia del poble sigui la mínima possible.


Comentaris

envia el comentari