Catalunya Diari

L'Ajuntament de les Borges Blanques enderroca l'antic Mercat Central

L'Ajuntament de les Borges Blanques enderroca l'antic Mercat Central| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha començat a enderrocar l'antic Mercat Central de la capital de les Garrigues, ubicat al xamfrà dels carrers Catalunya i Indústria. Les obres han estat adjudicades a B.Biosca S.L., per un import de 20.240,88 euros (IVA inclòs).

El consistori borgenc ha ordenat executar les millores subsidiàriament, a causa del mal estat que presentava l'edifici. L'empresa adjudicatària va començar l'enderroc el dilluns de la setmana passada, i està previst que finalitzi en uns 10 dies, després que durant el mes de maig es realitzessin els treballs previs a l'enderroc, per a mantenir les línies de telefonia i electricitat existents a l'immoble.
 
Des de la Regidoria d'Urbanisme s'ha informat que en aquest propers dies hi haurà talls intermitents del trànsit als carrers Catalunya i al carrer Indústria, a l'alçada de l'antic Mercat Central, a causa dels treballs de les màquines a l'obra.
 
A més, el regidor Francesc Mir, ha manifestat que "l'Ajuntament està negociant amb la vintena de propietaris, per a poder destinar el solar a usos d'aparcament municipal durant els propers sis anys, a canvi d'assumir una part de les despeses d'enderroc i de bonificar-los l'IBI".


Comentaris

envia el comentari