Catalunya Diari

L'Ajuntament de les Borges Blanques treu a licitació el Bar de Vidre del Pavelló de l'Oli

L'Ajuntament de les Borges Blanques treu a licitació el Bar de Vidre del Pavelló de l'Oli| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha obert l'expedient de contractació per a adjudicar la gestió i explotació del bar situat al Pavelló de l'Oli, el 'Bar de Vidre', per tal de prestar servei a les persones que assisteixen a aquest equipament quan es fan activitats.

Es tracta d'un contracte administratiu especial que per les seves característiques és convenient licitar-lo mitjançant procediment obert.
 
Es preveu que la licitació sigui anunciada al BOP de Lleida, aquest dimecres 19, i al perfil del contractant de la seu electrònica de l'Ajuntament de les Borges Blanques per un termini de vuit dies naturals i els interessats hauran de presentar al Consistori la documentació requerida que preveu la Llei de Contractes del Sector Públic.
 
Per aquesta licitació es valoraran diferents criteris com per exemple la presentació de millores en la prestació del servei o propostes d'equipament de les instal·lacions. Les propostes d'equipament han d'estar relacionades amb material necessari per a la prestació del servei, com gots, plats o coberts, entre altres. També han d'estar relacionades amb el mobiliari, com taules, cadires i altres que siguin suficients per tots els usuaris; i ,finalment, amb l'equipament del bar, com la màquina de cafè o l'armari de serveis.
 
Aquesta licitació s'ha aprovat per la Junta de Govern de les Borges Blanques i s'ha fixat un canon de 600 euros mensuals + IVA, tot i que es valorarà una oferta econòmica superior al tipus fixat.


Comentaris

envia el comentari