Catalunya Diari

L’Ajuntament de Tàrrega allibera 25 places de zona blava als carrers de Sant Roc i Governador Padules

L’Ajuntament de Tàrrega allibera 25 places de zona blava als carrers de Sant Roc i Governador Padules| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L’Ajuntament de Tàrrega ha alliberat 25 places de zona blava als carrers de Sant Roc i Governador Padules, al centre del nucli urbà, les quals han passat a ser d’estacionament gratuït en qualsevol franja horària. D’aquesta forma, i tal com avançà en el seu moment, el consistori targarí compensa la supressió dels llocs d’aparcament gratuïts al carrer del Segle XX, aplicada des del passat novembre amb l’ànim de millorar la mobilitat del trànsit rodat en aquest vial.

La intervenció possibilità llavors d’ampliar els carrils de circulació fins al 2,5 metres en cada sentit. Les places alliberades es troben situades a la meitat nord dels carrers de Sant Roc i Governador Padules, a 
tocar perpendicularment al del Segle XX
 
Al mateix temps, als carrers de Sant Roc i Governador Padules encara hi romanen 16 places de zona blava, en concret en el segment més proper al centre comercial, a tocar de l’avinguda de Catalunya. Amb aquesta actuació, en els dos carrers esmentats, es concilia l’ús de la zona blava al servei del petit comerç i l’estacionament gratuït per als veïns.
 
Tàrrega disposa actualment d'un totalde 206 llocs de zona blava de curta durada (un màxim de 2 hores) a cel obert, distribuïdes entre els carrers Jacint Verdaguer, Urgell, Comabruna, Doctor Riu, Alonso Martínez, Sant Roc i Governador Padules, a més de les places Major, Carme i Carles Perelló. 


Comentaris

envia el comentari