Catalunya Diari

L'Ajuntament de Tàrrega emetrà les sessions del Ple en directe via 'streaming'

L'Ajuntament de Tàrrega emetrà les sessions del Ple en directe via 'streaming'| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L'Ajuntament de Tàrrega emetrà en directe via 'streaming' les sessions del Ple. La primera emissió s'oferirà aquest dijous, dia 26 de gener, amb motiu de la sessió ordinària convocada a les 21.00 hores. Així, el debat i la votació de les propostes es podran seguir a temps real a través del canal de YouTube del consistori, al qual es podrà accedir directament des del web municipal

El contingut emès en directe s'editarà posteriorment per confeccionar la vídeo-acta corresponent, la qual es podrà consultar de forma permanent al web municipal. Tàrrega ja posà en marxa l'enregistrament de vídeo-actes des del passat setembre, servei al qual ara s'afegeix l'emissió en directe via streaming.
 
Com ja s'informà, la vídeo-acta inclou un sumari de les propostes d'acord debatudes. Així mateix, cadascun dels punts de l'ordre del dia inclou un submenú on es poden visionar les diferents intervencions dels regidors i regidores. Una altra prestació permet obtenir de cada intervenció un enllaç URL. Els continguts també es poden compartir a les xarxes socials.
 
Actualment, al web municipal es poden consultar les vídeo-actes de les sessions del Ple de setembre, octubre, novembre i desembre de 2016.
 
Amb la incorporació d'aquestes noves eines, l'Ajuntament de Tàrrega accentua la transparència de l'ens local i facilita l'accés de la ciutadania a la informació. La mesura complementa la posada en marxa del Portal de Transparència. Val a dir que des de fa anys l'Ajuntament de Tàrrega també fa un seguiment en directe del Ple mitjançant tuits amb l'etiqueta #PleTàrrega, a la qual s'hi poden sumar tuits d'altres usuaris de l'aplicació.


Comentaris

envia el comentari