Catalunya Diari

L’Ajuntament de Tàrrega finalitza una campanya urgent de desratització en diversos trams urbans del riu Ondara

L’Ajuntament de Tàrrega finalitza una campanya urgent de desratització en diversos trams urbans del riu Ondara| Redacció - Fotografia: Google Maps

 

L’Ajuntament de Tàrrega ha culminat una campanya de desratització en diversos trams urbans de la llera del riu Ondara. L’actuació, de caràcter urgent, ha servit per exterminar les rates detectades a la zona de la peixera dels ànecs (vora el pont de la C-14) i en el segment proper a l’avinguda de l’Onze de Setembre (adjacent a les instal·lacions de l’Associació Alba i el CEIP Maria Mercè Marçal).

El consistori encarregà aquest servei a una empresa de Juneda especialitzada a eradicar plagues mitjançant la instal·lació de gàbies i paranys homologats. La brigada municipal controla ara periòdicament la zona per detectar una possible nova proliferació de rosegadors. Tanmateix, no es descarta de fer una intervenció més àmplia junt amb l’Agència Catalana de l’Aigua o cremes controlades de canyissar amb els Agents Forestals i els Bombers.
 
La desratització d’urgència s’impulsà després que la Regidoria de Medi Ambient rebés queixes de l’Associació Alba sobre la presència de rates de grans dimensions dins el recinte de l’entitat. 


Comentaris

envia el comentari