Catalunya Diari

L'Ajuntament de Térmens ordena l'enderroc de tres immobles per evitar que causin perill i molèsties als veïns

L'Ajuntament de Térmens ordena l'enderroc de tres immobles per evitar que causin perill i molèsties als veïns| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Térmens

 

Les tasques d'enderroc total de dos edificis deshabitats situats al carrer Estació número 26 i 28 i de l'interior de l'immoble del carrer Nou número 19 de Térmens s'han iniciat aquest dimarts. A causa de l'estat de ruïna en què es troben els edificis i per evitar possibles danys a tercers o a la via pública, l'Ajuntament de la localitat va ordenar el passat juliol el seu enderroc.

L'Ajuntament i la propietària de l'immoble del carrer Estació núm. 26 van acordar l'enderroc de manera conjunta dels dos immobles declarats en ruïna (número 26 i 28), atesa la impossibilitat de localitzar al propietari de l'edifici situat al número 28. D'aquesta manera, la propietària de l'immoble del número 26 es farà càrrec del cost del 50%  de l'enderroc, mentre que l'Ajuntament farà front a l'altre 50% (procedeix a l'execució subsidiària).
 
L'alcaldessa del municipi, Concepció Cañadell, explica que "una prioritat per a l'equip de govern és vetllar per la seguretat dels veïns i veïnes de la localitat, i és per això que s'ha procedit a l'enderroc urgent d'aquests immobles declarats en ruïna".
 
Per altra banda, també han començat les tasques d'enderroc de l'interior de l'edifici situat al carrer Nou número 19. Els propietaris d'aquest immoble han manifestat la voluntat de cedir la propietat a l'Ajuntament i, atès el mal estat de l'immoble, és l'ens local qui s'encarrega, de manera immediata i urgent, de realitzar les actuacions necessàries per a reparar l'edifici, evitant, així, que causi perill o molèsties als veïns.


Comentaris

envia el comentari