Catalunya Diari

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran congela tots els impostos i taxes municipals per al 2015

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran congela tots els impostos i taxes municipals per al 2015| Redacció - Fotografia: Laura Biela

 

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran congela tots els impostos i taxes municipals de cara l’any 2015. Amb aquesta decisió, en els darrers quatre anys s’hauran congelat els impostos i s’han reduït les taxes de l’Escòla Mairau (bressol), amb l’objectiu de potenciar l’increment d’alumnes i la conciliació familiar i laboral. 

Així mateix, el Consistori també ha reduït la taxa d’ocupació de via pública amb taules i cadires fins a un 70% per tal d’impulsar al sector de l’hostaleria, amb la disminució de la càrrega fiscal d’una activitat econòmica clau per al municipi. 
 
Es mantenen, d’altra banda, les mateixes quantitats que el 2007 respecte a l’IBI, IAE, ICIO i vehicles. També s’ha mantingut l’import de la taxa d’aigua respecte al 2007. 
 
Segons ha explicat l'alcalde de la localitat, Àlex Moga, “hem complert amb el compromís de govern de reduir la càrrega fiscal per tal d’incentivar l’economia i el progrés social per a les famílies del municipi”.


Comentaris

envia el comentari