Catalunya Diari

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, es presenta a reelecció per ERC

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, es presenta a reelecció per ERC| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Miquel Serra i Gòdia, actual alcalde d’Alcarràs, ha estat designat per unanimitat per la secció local d’ERC alcaldable per Esquerra al municipi. Serra optarà d’aquesta manera a la reelecció com alcalde, en la que seria la seva segona legislatura, ja que s’estrenà com alcalde les passades eleccions municipals del 2011. 

Miquel Serra, de 47 anys, casat i amb dos fills, és empresari agrari i ramader al municipi alcarrassí i militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2004. Durant aquesta legislatura al capdavant del consistori alcarrassí ha prioritzat la reducció del deute municipal, així com l’actualització, manteniment i optimització de diversos serveis bàsics a la població alcarrassina actual (que en els darrers anys s’ha duplicat arribant als més de nou mil habitants).
 
L’impuls d’Alcarràs com a municipi amb una economia eminentment agrícola i ramadera, així com el potencial agroalimentari de les seves empreses, han estat altres dels punts forts d’aquests darrers quatre anys. També s’ha prioritzat els serveis socials del municipi, així com la posada en marxa d’un urbanisme funcional i sostenible.
 
En paraules de Serra: ‘Hem volgut posar les bases d’un Alcarràs adaptat als temps actuals, que pensi primer amb la gent i el seu entorn però també amb les futures generacions per tal que aquestes rebin un municipi sostenible i amb serveis de qualitat’. En clau nacional, Alcarràs també ha estat constant, durant aquests darrers quatre anys, amb l’aprovació de mocions relacionades amb el procés independentista català, així com el dret a decidir.
 
L'actual alcalde d'Alcarràs afirma que encara amb molta motivació aquest nou repte "pensant sempre amb tots els veïns i veïnes de la vila, amb el bé comú i motivat per continuar treballant per fer d’Alcarràs la capital del Baix Segre".


Comentaris

envia el comentari