Catalunya Diari

L'alcalde de Talarn formalitza la renuncia al càrrec per ser policia local a Tremp

L'alcalde de Talarn formalitza la renuncia al càrrec per ser policia local a Tremp| Text i fotos: ACN

 

L'alcalde de Talarn, Lluís Oliva, ha formalitzat la seva renuncia al càrrec durant una sessió plenària celebrada aquest dijous. Oliva deixa l'alcaldia, després de 5 anys, per tornar a la seva plaça de policia local a Tremp. La normativa prohibeix que els agents puguin ocupar càrrecs electes. 

L'Ajuntament de Tremp ha dotat la Policia Local d'un nou agent i Oliva ha optat per sol·licitar la reincorporació al seu antic lloc de treball. Actualment, ocupava una plaça als serveis tècnics de l'Ajuntament de Tremp. Oliva va ser alcalde per ERC en el seu primer mandat, però es va presentar com a independent en les darreres eleccions municipals. El substituirà la tinenta d'alcalde, Inés Moré.
 
Oliva no va dubtar en posicionar-se a favor de l'Acadèmia Militar de Talarn i defensar-ne la seva continuïtat al territori en un moment que amenaçava d'abandonar el Pallars Jussà. La creació de la Fira del Vi per dinamitzar econòmicament el municipi i l'impuls d'un alberg municipal destaquen com a principals eixos dels seus anys al capdavant de l'Ajuntament.
 
En el ple extraordinari de renuncia, hi ha assistit el director coronel de l'Acadèmia Militar, José Andrés Luján, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, a més d'una trentena de veïns de Talarn que han deixat petita la sala de plens.
 
Oliva ha explicat que deixa l'alcaldia per motius professionals i ha dit que seguirà a disposició de l'ajuntament treballant en el que faci falta com un veí més.


Comentaris

envia el comentari