Catalunya Diari

L'alumne d'Agramunt Ramon Ros pinta un mural a la paret de les piscines municipals

L'alumne d'Agramunt Ramon Ros pinta un mural a la paret de les piscines municipals| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 

Ramon Ros, un alumne de quart d'ESO de l'Institut Ribera del Sió d'Agramunt, serà l'encarregat de pintar, amb l'ajuda de quatre companys més, la paret que dóna a la pista esportiva de les instal·lacions de les piscines municipals, després de resultar el guanyador d'un concurs per pintar un espai municipal.

La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament de la localitat i l'INS Ribera del Sió, estava adreçada als alumnes del centre, que van presentar un total de 53 obres. L'objectiu i la finalitat del concurs era promocionar i difondre l'obra de joves creadors, a més de canalitzar la seva creativitat.
 
El jurat estava format per la professora de dibuix de l'INS Ribera del Sió, la directora del centre escolar, un representant de l'EPE i la regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Agramunt.
 
Els treballs de pintura s'han iniciat aquest dilluns i està previst que finalitzin aquesta setmana. Tots els participants en l’execució de l’obra seran obsequiats amb l’abonament de les piscines per aquesta temporada d’estiu. 


Comentaris

envia el comentari