Catalunya Diari

L'aplaudit musical 'Hairspray' torna els dies 4 i 5 d'octubre a Solsona

L'aplaudit musical 'Hairspray' torna els dies 4 i 5 d'octubre a Solsona| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

El Teatre Comarcal de Solsona acollirà els dies 4 (20.00 hores) i 5 (18.00 hores) d'octubre el musical 'Hairspray', a càrrec de l’escola d’arts escèniques Manresa Teatre Musical (MTM). Les entrades anticipades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o a taquilla, el mateix dia de la funció. Fins aquest divendres es podran comprar per 12 euros, i a partir de dissabte, per 15 euros. 

Estrenada la setmana passada amb un èxit rotund de públic i crítica, 'Hairspray' és un espectacle de Broadway ambientat a la ciutat nord-americana de Baltimore els anys seixanta. És una comèdia amb crítica social que denuncia la discriminació de les dones amb sobrepès i la segregació racial als Estats Units. En l’espectacle de MTM prop d’un centenar d’artistes pugen a l’escenari amb onze coreografies corals, més de tres-cents canvis de vestuari i una vintena d’escenografies. 
 
L’adaptació catalana d’aquest muntatge és obra de David Bacardit i Sílvia Santamaria i incorpora elements de les dues versions cinematogràfiques de 'Hairspray' (1998 i 2007) i del musical de Broadway (2002). No hi falten els balls més populars de la dècada dels seixanta, com el twist, watusi, bugui-bugui... i rythm and blues downtown. La direcció general de l’espectacle també va a càrrec de Bacardit.


Comentaris

envia el comentari